ZVADLO T.K. OREGON

Kamarádi z T,K. Oregon (Česká tábornická unie Kolin),  nás pozvali k vánočnímu hrám do svého srubu v Hryzelích .  Pořádají tam touto dobou pro své děti a své kamarády hry a  dobrou zábavu,  kterou si Mladé lvice nikdy nenechaly ujít.  Gretka a Evelinka už se s Oregony setkaly v květnu na dětském dni v Kolíně a odnesly si odtud zážitky, výhru a červená pořadatelská trička. . Tentokrát si zahrajeme super hry v přírodě , posedíme večer u krbu a naladíme se do vánoční atmosféry.

KDY:                             15. – 17. 12. 2023

KDE:                              Na srubu T.K.Oregon (Hryzely)

SRAZ:                            v pátek  16,50  Metro Háje.

ODJEZD                         zastávka bus 387,  odjíždí 17,10

Varianta odjezdu          v sobotu  8,40  Metro Háje,                                            zastavka bus 387, odjíždí  9,00

Variantu odjezdu nutno zvážit a rozhodnout nejpozději na schůzce ve čtvrtek

NÁVRAT           neděle  17,00  Metro  Háje                                                Zastávka bus 387                                           CENA:               460 Kč  (zahrnuje stravu, jízdné a vše ostatní)                               

S SEBOU:  spacák + věci na spaní, baterka, svíčka, věci na schůzku (tenisák, šátek, blok, tužka, uzlovačka), teplé oblečení (i na převlečení), hygiena, ešus + lžíce + plecháček, boty (raději i náhradní), čepice + rukavice + ponožku/y na vyrábění PS: prosíme rodiče, aby náum upekli nějaké dobroty ke snídaní.

NA HRU    budou děti úptřebovat pár ponožek , klidně každou jinou, použijeme na vyrábění.

Milé Lvice,  je opravdu nejvyšší čas podívat se jak vypadá les. A toto je skvělá příležitost, ktero bychom si neměly nechat ujít.  Jedeme v každém počtu.

TĚŠÍ SE NA  NÁS  POŘÁDAJÍCÍ  ODDÍL A VEDOUCÍ             Černá Alžběta: 731 434 489, bety.cerna.2004@seznam.cz                Ozierancová Vanda:  608 203 018, papanda2004@seznam.cz          Štěrbová Barbora:  728 607 367, bajunka02@gmail.com      a spol.         

 KAMA

Comments are closed.